Galfi haar avontuur eindigt door een sterke Kundermetova!

Zoals verwacht zien we vandaag Kundermetova in de 16de finale van de US Open. Zij neemt het op tegen de nummer 91 van de wereld Galfi. Galfi wist zowel haar eerste wedstrijd tegen Parrizas-Diaz als haar tweede wedstrijd tegen Dart met 2-0 in sets te winnen. Een knappe prestatie, zeker gezien het feit dat de Hongaarse geen enkele wedstrijd speelde sinds 12 juli.

Kundermetova heeft al veel wedstrijden op hardcourt gespeeld de afgelopen weken. Met name het toernooi in San Jose was een succes, aangezien ze daar de halve finale bereikte. Met een zege tegen Jabeur zal ze ook ongetwijfeld tevreden mee zijn geweest. Deze week heeft de Russische nog geen echte problemen gehad. Ze won tweemaal in 2 sets. In de eerste ronde was de nummer 18 te sterk voor Vekic, waarna ze ook voor Zanevska een maatje te groot was.

We verwachten vandaag dat Kundermetova een niveau te hoog zal spelen voor Galfi en in 2 sets wint.