Tot 6.75 keer je inzet bij weer een gelijkspel in deze Belgische topper!

Vandaag staat er midweek voetbal op het programma! In de Jupiler Pro League nemen Anderlecht en Gent het tegen elkaar op. Beide ploegen verloren afgelopen weekend hun topper. Anderlecht verloor met 2-1 in Union, terwijl Gent hetzelfde resultaat thuis behaalde tegen Antwerp. Gent weet dit seizoen nog niet te overtuigen in de competitie. Ze speelden de eerste 2 wedstrijden gelijk tegen Standard en Sint-Truiden, waarna ze tegen Westerlo en Oostende 2 overwinningen behaalden. In de kwalificatie van de Europa League verliep het ook niet zo goed voor de buffalo’s. Met 2 nederlagen tegen Nicosia moeten ze genoegen nemen met de Conference League.

Voor Anderlecht zit het Europees avontuur er helemaal op nadat ze met penalty’s werden uitgeschakeld door Young Boys. In de competitie doen ze het wel prima. Met comfortabele overwinningen tegen Oostende, Seraing en Sint-Truiden wisten ze 9 punten te behalen.

Als we kijken naar de laatste ontmoetingen tussen beide ploegen, zien we dat er van de laatste 8 wedstrijden maar liefst 7 eindigden in een gelijkspel. 3 van die resultaten waren 1-1, vandaar onze keuze.

Live Betting NL - de #1 op live wedden