Tot 3.70 keer je inzet op de US Open!

Cilic en Ramos staan vandaag tegenover elkaar in de tweede ronde van de US Open. Cilic wist in de eerste ronde simpel in 3 sets te winnen van de Duitser Marterer. In deze partij verloor de Kroaat geen enkele keer zijn opslag. Natuurlijk moet er wel gezegd worden dat Marterer 156ste van de wereld staat. Voor deze grand slam was de nummer 17 van de wereld actief in Montreal en Cincinnati, waar hij 2 keer in de 8ste finale werd uitgeschakeld. Wel wist hij in totaal 4 wedstrijden te winnen tegen prima tegenstanders. Met name zijn overwinningen tegen Coric en Khachanov waren zeer goed.

Ramos schakelde in zijn eerste ronde de nummer 114 van de wereld Gombos uit. Ook hij wist simpel in 3 sets te winnen. De voorbereiding van de Spanjaard was iets minder goed. in Montreal speelde hij enkele goede wedstrijden, maar het toernooi erna verloor hij al in de eerste ronde. Ook vorige verloor hij in de tweede ronde, al was dit wel tegen de toernooiwinnaar Mannarino.

We verwachten dat Cilic zich zal plaatsen voor de volgende ronde. De Kroaat speelt in onze ogen beter tennis, de ondergrond speelt vandaag ook nog eens in het voordeel van Cilic. Wel denken we dat Ramos toch een set kan pakken, aangezien hij dat in Montreal ook al tegen Hurkacz deed.