Ruim 8.5 keer je inzet op de US Open met deze combinatie!

Norrie- Sousa: Norrie wint 3-0

De nummer 9 van de wereld Norrie staat vandaag tegenover Sousa. De Portugees kan onmogelijk tevreden zijn over zijn voorbereiding, aangezien hij geen enkele wedstrijd wist te winnen. In Montreal verloor hij zijn eerste kwalificatiematch, waarna hij in Winston-Salem ook zijn eerste wedstrijd verloor. Norrie behaalde vorige week in Cincinnati de halve finale, waardoor we wel kunnen zeggen dat zijn vorm goed zit. In de kwartfinale won hij bijvoorbeeld knap van Alcaraz. Deze week won de Brit ook al 6-0/7-6/6-0 tegen Paire.

Duckworth- Evans: Evans -1.5 set

Duckworth en Evans spelen vandaag voor een plek in de derde ronde van de US Open. Evans is de terechte favoriet, aangezien hij in Montreal knap de halve finale wist te halen. Daar versloeg hij onder andere Rublev en Fritz. Dinsdag won de Brit met 6-4/6-1/6-1 zijn eerste ronde tegen Vesely. Duckworth wist in de eerste ronde zijn landgenoot O’Connell uit te schakelen in 4 sets. Hier zal de Australiër ongetwijfeld blij mee zijn, aangezien hij voorafgaand aan dit toernooi slechte resultaten behaalde. Voor dit toernooi wist hij van de laatste 6 wedstrijden er slechts 2 te winnen.

Coric- Brooksby: Coric wint

Coric neemt het in de tweede ronde op tegen Brooksby. De Amerikaan wist na een mindere maand met slechts 1 overwinning tegenover 3 verliespartijen terug te winnen. Dit deed hij tegen Lajovic, die opgaf bij een 2-0 stand in sets. Coric zal met veel zelfvertrouwen aan het toernooi begonnen zijn. 2 weken geleden wist de Kroaat namelijk het toernooi in Cincinnati te winnen. Dit deed hij door te winnen tegen onder andere Tsitsipas en Nadal. In de eerste ronde had Coric wel wat moeilijkheden met Couacaud, maar we verwachten dat hij vandaag terug beter zal spelen.

Dimitrov- Nakashima: over 39.5 games

De thuisspeler Nakashima staat voor een lastige opdracht. Hij speelt namelijk tegen Dimitrov. De Bulgaar kan fantastisch tennissen, alleen kan dit niet altijd een hele wedstrijd volhouden. Deze week wist hij zijn eerste ronde wel simpel te winnen. Hij versloeg Johnson met 6-3/6-2/6-2. Ook Nakashima won zijn eerste ronde met 3-0 in sets. Hij versloeg de Russische Kotov met 7-6/6-2/6-2. We verwachten vandaag een spannende wedstrijd, waar een tiebreak en 4 sets zeker tot de mogelijkheden behoren. Als we een winnaar moeten aanduiden gaan we voor Dimitrov.