Lange sets bij de servicebot zorgen voor 2.20 keer je inzet!

Vandaag staat er op de US Open een wedstrijd op het programma tussen een Deens talent en een Amerikaanse servicebot. We hebben het over de wedstrijd tussen Isner en Rune. Beide spelers wisten hun eerste wedstrijd comfortabel te winnen. Isner versloeg in 3 sets Delbonis. Een knappe statistiek bij deze wedstrijd is dat Isner geen 1 breakpoint tegen kreeg. Rune won zijn eerste wedstrijd tegen Gojowcyk met 3-0. Ook hij verloor zijn opslag niet, maar kreeg wel enkele breakpoints tegen.

Iedereen weet wel dat Isner geregeld een tiebreak speelt. Zo ook in Cincinnati, daar speelde de Amerikaan maar liefst 7 tiebreaks in 4 wedstrijden. Dit was uiteraard best of 3 sets. Rune begon zeer slecht aan het hardcourt-seizoen, maar lijkt de laatste 2 wedstrijden toch weer wat beter te spelen.

We verwachten dat Isner zijn opslag vandaag opnieuw niet zal afgeven, of toch zeer weinig. Voor ons is hij dan ook de favoriet. Wel denken we dat Rune ook weinig moeite zal hebben om zijn opslag te houden, aangezien de Deen wel betere slagen heeft dan Isner. Hierdoor kiezen we voor deze lijn.