De nummer 10 van de wereld simpel naar de derde ronde!

De nummer 10 van de wereld Hurkacz speelt vandaag tegen Ivashka. Van Hurkacz mogen we toch wel wat verwachten, aangezien hij op hardcourt goed kan presteren. Zo speelde hij in Montreal nog de finale, waar hij verloor tegen een fantastisch spelende Carreno-Busta. Op weg naar die finale schakelde hij onder andere Ruud en Kyrgios uit, wat toch 2 absolute wereldtoppers zijn. Dinsdag won hij simpel zijn eerste ronde tegen Otte. De Pool won met 6-4/6-2/6-4.

De voorbereiding van Ivashka was wisselend. In Atlanta behaalde hij de halve finale, maar daarna waren de resultaten niet denderend. In Washington verloor hij al in de eerste ronde in straight sets tegen Korda, waarna hij in Cincinnati al in de kwalificaties werd uitgeschakeld. Vorige week verloor de nummer 73 van de wereld tegen Huesler.

We verwachten dat Hurkacz te sterk zal zijn. De Pool beschikt over een zeer goede opslag, gevolgd met goede slagen. Ivashka is ook een prima speler, maar wij schatten Hurkacz toch een stuk hoger in.