Pedersen blijft voor Merlier voor 1.85 keer je inzet!

In de 11de etappe van de Vuelta krijgen we nog eens de kans op een sprint. Het zou wel eens de laatste kans zijn voor de spurters deze Vuelta, die sowieso al weinig kansen kregen deze ronde. Het is ook vrij logisch dan dat Alpecin en Trek vandaag hard zullen werken om de vluchters terug bij te halen. Hopelijk voor hun zetten andere ploegen ook nog een mannetje bij.

Na het uitvallen van Sam Bennet gisteren zijn er nog twee echt grote namen aanwezig met Tim Merlier en Mads Pedersen al mogen we niet vergeten dat Bora ook nog altijd Van Poppel heeft die Bennet aan 2 prachtige ritzeges heeft geholpen.

Als we gaan kijken naar de vorige sprints heeft groene trui Pedersen het voordeel op Belgisch kampioen Merlier. Zo eindigde hij in etappe 2 net voor Merlier die volgens zijn eigen woord niet goed zat op het einde en in de tweede sprint schoot Merlier uit zijn klikpedaal en werd Pedersen net zoals in etappe 2 tweede.

Het is dan voor ons ook vrij duidelijk dat Pedersen een grote kans heeft om voor Merlier te eindigen in deze etappe.

Live Betting NL - de #1 op live wedden