Tot 11.50 keer je inzet bij deze Belgische topper!

In de Jupiler Pro League staat er vandaag een echte topper op het programma. Gent en Antwerp zullen tegen elkaar strijden voor de 3 punten. Beide ploegen speelden afgelopen donderdag Europese kwalificatie, maar voor beide ploegen liep het niet goed af. Gent moest na een 0-2 nederlaag thuis, de klus in Nicosia klaren, maar ook daar verloren ze met 2-0. Antwerp verloor met 1-3 tegen Basaksehir, nadat ze in Turkije 1-1 speelden.

In de competitie doet Antwerp het fantastisch. Ze hebben met 12/12 hun start niet gemist. In hun winstpartijen tegen Mechelen, Zulte Waregem, Leuven en Eupen scoorden ze 8 keer en kregen slechts 2 goals tegen.

Gent begon aan het seizoen met 2 gelijke spelen tegen Standard en Sint-Truiden. Hierna wisten de buffalo’s dan wel weer te winnen tegen Westerlo en Oostende. Wat wel opvallend is, is het feit dat Gent in elke wedstrijd al een tegengoal heeft gehad.

Als we kijken naar de onderlinge resultaten, zien we een duidelijk voordeel voor Antwerp. Zij wisten de laatste 4 ontmoetingen met Gent namelijk steeds te winnen. Sterker nog, deze 4 wedstrijden eindigden telkens in een 1-0 overwinning voor Antwerp.

Live Betting NL - de #1 op live wedden