Ruim 18 keer je inzet met deze voetbalcombi!

Volendam – Twente: Twente wint.

Promovendus Volendam zal niet tevreden zijn met de start van het seizoen. Na een gelijkspel in Groningen, verloren ze met 1-4 thuis tegen N.E.C.. Vandaag nemen ze het op tegen Twente, wat afgelopen donderdag Europees voetbal misliep tegen Fiorentina. In de competitie wist de ploeg uit Enschede 6/6 te behalen. In tegenstelling tot Volendam, wisten zij wel te winnen met N.E.C.. Verder wonnen ze simpel met 3-0 van Fortuna. Hierdoor verwachten we opnieuw een overwinning voor Twente.

Wolverhampton – Newcastle: Newcastle wint odd 2.70.

Wolverhampton ontvangt vandaag in eigen huis Newcastle. De Wolves zullen niet tevreden terugkijken op de eerste 3 wedstrijden, aangezien ze slechts 1 punt wisten te halen. Dat punt haalden ze tegen Fulham. Tegen Leeds en Tottenham wisten ze geen punten te behalen. Newcastle mag wel tevreden zijn over de eerste 3 wedstrijden. Ze begonnen met een 2-0 overwinning tegen Nottingham Forest, waarna ze 0-0 speelden tegen Brighton. Vorige week ontvingen ze thuis de kampioen van Engeland, City. In een zeer goede wedstrijd, kwam Newcastle op een 3-1 voorsprong. Uiteindelijk werd het toch nog 3-3, maar trainer Howe zal daar zeer tevreden mee zijn geweest.

PSG- Monaco: PSG wint eerste helft -1 handicap odd 2.80.

In de Ligue 1 staat er op papier een heel mooi affiche op het programma. PSG neemt het thuis op tegen Monaco. Toch verwachten we een simpele zege voor PSG. De ploeg uit de hoofdstad wist vorige week met maar liefst 1-7 te winnen van Lille. Na 45 min stond er al 0-4 op het scorebord. De andere 2 ruststanden bij PSG tot nu toe waren 2-0 en 0-3. Monaco is met 4/9 niet super begonnen aan het seizoen. Vorige week verloor de ploeg van Clement nog 1-4 tegen Lens.

Utrecht- Ajax: Ajax wint.

Utrecht is nog steeds opzoek naar de eerste 3 punten van het seizoen. Na 2 gelijke spelen tegen RKC en Cambuur, en een verliespartij tegen Emmen, zullen ze er ongetwijfeld alles aan doen om zo snel mogelijk een overwinning te behalen. Toch verwachten wij dat dat niet vandaag zal gebeuren. Ajax wist namelijk alle 3 de wedstrijden te winnen. Tegen Fortuna (2-3) en Sparta (0-1) was de overwinning zeer nipt, maar tegen Groningen ging het soepel waardoor ze met 6-1 wisten te winnen. We verwachten vandaag opnieuw een overwinning voor de landskampioen.