Multi sport bet voor maar liefst 28 keer je inzet!

WK Volleybal: Brazilië – Japan

Op de tweede speeldag van het WK Volleybal treft Brazilië Japan in groep B.

Brazilië heeft de eerste wedstrijd met zeer veel moeite gewonnen van Cuba. Het werd 3-2 en in de vijfde set wist het te winnen met 18-16. Als we naar de eerste wedstrijd van Japan kijken is het duidelijk dat zij veel minder moeite hadden. Ze wonnen namelijk met een vlotte 3-0. We moeten natuurlijk hierbij wel vermelden dat dit een wedstrijd was tegen Qatar.

Brazilië heeft voor dit WK 6 wedstrijden op rij verloren maar het heeft nog nooit in de geschiedenis verloren van Japan. Sterker  nog het won zelfs altijd met 3-0 of 3-1 van Japan. Japan heeft overigens zijn laatste 2 wedstrijden voor dit WK verloren met 3-1 en 3-0. Het is dus duidelijk dat beide ploegen niet in de beste vorm zitten.

Als we dan kijken naar de geschiedenis op de WK’s ziet het er voor Brazilië toch niet slecht uit. De voorbije 3 edities verloor Brazilië in de finale terwijl Japan niet eens de eerste ronde overleefde.

We verwachten dan ook dat vandaag de geschiedenis zichzelf zal herhalen en dat Brazilië wint en dit door maximaal 1 set af te geven.

F1 Grand Prix van Spa Francorchamps 2022

In een zeer mooie kwalificatie gisteren wist Max Verstappen nog de snelste tijd te rijden achter de Spanjaard Carlos Sainz en zijn Mexicaanse ploeggenoot Sergio Perez. Door een aantal grid penalty’s van verschillende rijders ziet de start grid voor vandaag er volledig anders uit dan de uitslag van de kwalificatie van gisteren. Zo start Carlos Sainz op pole position en Sergio Perez op 2. Het meest opvallende aan de start grid voor morgen is, is dat de op nummer 6 gekwalificeerde Fernando Alonso zich morgen op tweede rij mag opstellen. Hij mag zowaar dankzij grid penalties van Verstappen, Leclerc en Ocon op de derde plek starten met naast zich Mercedes rijder Lewis Hamilton.

Alonso heeft ondertussen de voorbije 8 races al in de punten weten te eindigen maar hij kwam dit seizoen nog nooit verder dan een vijfde plek. Met zijn uitermate sterke start plek denken we wel dat hij vandaag eens zou kunnen verrassen. Dat de ondertussen al 40 jarige Spanjaard nog genoeg techniek en snelheid heeft weet ondertussen iedereen al wel. Ook is tijdens de zomerstop nog eens bekend gemaakt dat hij de komende 2 jaar een zitje krijgt bij Aston Martin. Hij zal dus ook zonder stress kunnen rijden.

We verwachten dan ook dat Alonso in de top 3 zal finishen morgen.

KVC Westerlo – KAS Eupen

Op de zesde speeldag van de Jupiler Pro League treffen de Kemphanen uit Westerlo die momenteel op een mooie elfde plek staan in het klassement de Panda’s uit Eupen die voorlopig voorlaatste staan in het klassement in eigen huis.

Met slechts 1 gewonnen wedstrijd en ondertussen al 3 verlies partijen op rij trekt Eupen niet met de beste papieren richting voor hun het verre Westerlo. Het dieptepunt van het seizoen heeft het voorlopig vorige speeldag al bereikt. Het verloor thuis met 1-3 tegen het toen nog puntenloze Seraing. Dankzij die nederlaag staan Eupen en Seraing nu gedeeltelijk laatste in de stand met beide ploegen 3 punten.

Promovendus Westerlo kent een zeer wisselende seizoenstart maar dat is ook absoluut niet erg voor de kemphanen die in de eersteplek voor behoud gaan. Het wist dit seizoen al 2 keer te winnen en verloor vorige week nog nipt met 4-5 nadat het een 4-2 voorsprong weggaf tegen KV Mechelen. Het is dus wel duidelijk dat de thuisploeg goed bezig is.

De voorbije 2 onderlinge wedstrijden werden ook nog eens gewonnen door Westerlo en van de voorbije 5 onderlinge wedstrijden wist Eupen er zelfs maar 1 te winnen.

Volgens ons lijkt het dan ook wel duidelijk dat Westerlo een mooie kans maakt op de overwinning vanavond tegen Eupen.

Vuelta etappe 9

Vandaag start de 9de etappe van de Vuelta. Het is een zeer lastige etappe met een aantal zware cols. De vroege vluchters hebben gisteren en eergisteren hun vrijgeleide gekregen maar dat zal vandaag anders zijn. Het zal voor de klassementsmannen een belangrijke dag worden en de vraag is maar of Evenepoel nog altijd de rode trui bezit na vandaag.

In onze zoektocht naar mooie confrontaties bij de bookmakers kwamen we deze tegen. Mas het eeuwige talent die nog nooit een grote ronde heeft weten te winnen tegen Ineos renner Tao Geoghegan Hart.

Wordt dit dan toch eindelijk de grote ronde van Enric Mas? Na 8 etappes staat hij op slechts 28 seconden van Remco Evenepoel en deze tijd heeft hij bijna allemaal verloren in de ploegentijdrit. Hart is met een voorlopige 5de plek in het klassement ook zeker niet slecht bezig. Maar toch eindigde Mas in elke etappe die een beetje omhoog ging voor Hart. De etappe van gisteren is trouwens gelijkaardig aan die van vandaag. En gisteren verloor Hart zelfs nog 20 seconden op Mas.

Voor ons is het dan ook vrij duidelijk dat Mas voor Hart over de streep zal bollen vandaag.