Lewandowski bezorgt Barca een comfortabele overwinning!

Barcelona, de club van de financiële moeilijkheden, speelt vandaag een thuiswedstrijd tegen Vallodolid. Vallodolid zal niet blij geweest zijn met het speelschema, aangezien ze de competitie openden tegen Villareal, waarna ze vorige week het opnamen tegen Sevilla. Met een 0-3 verlies tegen Villareal en een 1-1 gelijkspel tegen Sevilla staan ze momenteel op de 17de plek.

Barcelona begon moeizaam aan het seizoen tegen Rayo Vallecano. Ze speelden 0-0, maar het probleem zat in de efficiëntie. Ze wisten in de laatste linie het niet af te maken. Vorige week zorgde dat niet voor problemen in Real Sociedad. Barca won met 1-4, met 2 goals van Lewandowski. Iedereen weet dat de Pool een wereldspits is, die nog vaak het net zal vinden.

Vallodolid is vorig seizoen gepromoveerd uit de Spaanse tweede klasse. Hierdoor is het 2 seizoenen geleden dat beide ploegen tegen elkaar hebben gespeeld. Toen wist Barca 2 maal te winnen. We verwachten vandaag opnieuw een overwinning voor de ploeg van Xavi.