Deze F1 confrontaties leveren je bijna 5 keer je inzet op!

Carlos Sainz Jr. – Charles Leclerc

Valtteri Bottas – Guanyu Zhou

Fernando Alonso – Esteban Ocon

Alexander Albon – Nicholas Latifi

Kevin Magnussen – Michael Schumacher

Pierre Gasly – Yuki Tsunoda

Voor Bottas, Magnussen, Gasly en Albon kunnen we de analyse kort en bondig houden. Beide rijders starten minstens 5 plekken voor hun teamgenoot en zijn overigens ook gewoon de eerste coureur in hun team. Het zou ons ten zeerste verbazen mocht zowel Bottas als Albon niet voor hun team genoten eindigen.

Met een tweede plek in kwalificatie die hem uiteindelijk wel pole opleverde start Carlos Sainz met een fantastisch gevoel aan de tweede seizoenshelft. Het zal voor hem vooral hopen zijn dat zijn wagen het de gehele Grand Prix uithoud. Met ploegmaat Leclerc startende op de maar 16de plek lijkt het ons vrij logisch dat ook Sainz voor Leclerc zal blijven uitrijden.

Ook voor de teamgenoten bij Alpine lijkt het voor ons vrij duidelijk wie er voor wie zal eindigen. Fernando Alonso mag op de tweede startrij vanaf plek 3 rijden terwijl zijn Franse ploeggenoot Esteban Ocon slechts vanaf plek 17 mag beginnen. Met het talent en vorm van de Spanjaard is het ons wel duidelijk dat hij voor zijn Franse ploeggenoot zal eindigen.