De Galacticos verdubbelen je inzet!

Real Madrid is perfect aan de competitie gestart. De Galacticos wisten hun eerste 2 wedstrijden te winnen, waardoor ze het maximum van de punten hebben. In hun eerste wedstrijd versloegen ze Almeria met 1-2, waarna ze tegen Celta de Vigo veel beter voetbal brachten en met 1-4 wonnen. Iedereen kent de ploeg van Real wel, met spelers als Modric, Vinicius, Benzema doe je altijd mee voor de titel.

Espanyol kan met een minder goed gevoel terugkijken op de eerste 2 wedstrijden. In de eerste wedstrijd kwamen ze niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Celta de Vigo, sterker nog, Espanyol kwam 2-0 achter, waarna ze in de 98ste min nog via een penalty de gelijkmaker maakten. Vorige week verloor de ploeg 0-2 in eigen huis tegen Rayo Vallecano.

De laatste wedstrijd tussen beide ploegen wist Real met 4-0 te winnen. We verwachten dat de ploeg uit de Spaanse hoofdstad vandaag wederom zal winnen.