Wedtips Brighton-Leeds

In Engeland treffen Leeds en Brighton elkaar. Raar, maar waar, een ontmoeting tussen de nummer vier en vijf in de Premier League. Beide ploegen kennen een droomstart, maar in dit duel kan er maar één winnaar zijn. Of worden de punten gedeeld? Er is in ieder geval minstens één opvallende statistiek te vinden bij deze ploegen. De mooiste wedtips bij Brighton-Leeds lees je hier!

Wedtips Brighton-Leeds

  • Rodrigo minimaal 1 schot op doel @1.65
  • Rodrigo scoort @4.10

Voor Leads is het tot noch toe een seizoen om door een ringetje te halen. De ploeg is met zeven punten uit drie wedstrijden uit de startblokken geschoten en treft nu Brighton. Grootaandeelhouder in die zeven punten is de Spaanse aanvaller Rodrigo.

Rodrigo scoorde tot nu toe in ieder competitieduel en was ook in de voorbereiding al op schot. Het ligt daarmee in de lijn der verwachting dat de aanvaller ook nu voor de nodige dreiging gaat zorgen.

Leeds verkeert in bloedvorm

Dat kun je wel stellen. De ploeg onder leiding van Jesse Marsch is vooralsnog bezig aan een historisch seizoen op het hoogste niveau in Engeland. Na drie wedstrijden staat de puntenteller op 7. Leeds wist twee wedstrijden te winnen en speelde eenmaal gelijk. Onder die gewonnen wedstrijden onder andere de grote klap die werd uitgedeeld aan Chelsea.

‘The Blues’ dachten drie punten op te halen in Leeds, maar dat verliep anders. De bezoekers kregen lik op stuk en werden met 3-0 teruggestuurd naar Chelsea. Doelpunten in die wedstrijd waren afkomstig van Brendan Aaronson, Rodrigo en Jack Harrison.

De man in vorm

Eén van de doelpuntenmakers in het duel tegen Chelsea is het hele seizoen al in bloedvorm. We hebben het over Rodrigo. De aanvaller van Spaanse komaf schiet dit seizoen met scherp. Het leidde tot doelpunten in vriendschappelijke wedstrijden tegen Crystal Palace en Cagliari, maar ook in de competitiewedstrijden tegen Wolves, Southampton en dus Chelsea. Kortom: Rodrigo scoorde in alle wedstrijden in dit seizoen.

Daarmee ligt het in de lijn der verwachting dat er ook in dit duel dreiging uitgaat van de aanvaller. Wellicht zelfs dreiging die leidt tot een treffer.

Rodrigo scoorde in alle wedstrijden dit seizoen

Meer tips lezen? 👇