The Gunners zijn onklopbaar en overtuigen opnieuw vanaf het fluitsignaal!

De leider van de premier league mag vandaag proberen om voor de 12/12 te gaan. We hebben het over Arsenal die het zullen opnemen tegen Fulham. The Gunners zijn uitstekend aan het seizoen begonnen. Arteta laat zijn ploeg mooi voetbal spelen, wat resulteert in veel kansen en dus ook goals. Zo wisten ze 0-2 te winnen tegen Crystal Palace, waarna ze hun eerste thuiswedstrijd met 4-2 wonnen tegen Leicester. Vorige week waren ze met een 0-3 overwinning duidelijk te sterk voor Bournemouth.

Fulham is ook goed aan het seizoen begonnen. De promovendus wist in de openingsspeeldag een punt te pakken tegen Liverpool. Verder speelden ze ook nog gelijk tegen Wolves en wonnen ze met 3-2 van Brentford. Met name Mitrovic is zeer goed in vorm, met 3 goals in evenveel matchen.

Toch verwachten we dat Arsenal vandaag simpel wint. De ploeg uit London speelt fantastisch voetbal, wat de laatste tijd ook resulteert in goede uitslagen. Aangezien de Gunners al 3 keer op een voorsprong stonden bij rust, verwachten we vandaag hetzelfde scenario.