Simon Yates doet het beter dan O’Connor in de Vuelta.

Vandaag start de 8ste etappe van de Vuelta. Het is een zeer lastige etappe met een aantal zware cols. De vroege vluchters hebben gisteren en eergisteren hun vrijgeleide gekregen maar dat zal vandaag anders zijn. Het zal voor de klassementsmannen een belangrijke dag worden en de vraag is maar of Evenepoel nog altijd de rode trui bezit na vandaag.

In onze zoektocht naar mooie confrontaties bij de bookmakers kwamen we deze tegen. Yates die toch wel aan een sterke Vuelta bezig na ook een vrij goede Tour De France gereden. O’Connor daarentegen had het op de etappe van woensdag vrij zwaar en verloor daar ook aardig wat tijd.

Ook als we de omkadering bekijken is het gewoon duidelijk dat Yates een veel betere ploeg rondom zich heen heeft dan O’Connor.

We verwachten dan ook dat Simon Yates voor Ben O’Connor zal eindigen deze etappe.

Live Betting NL - de #1 op live wedden