Met veel spelers in de lappenmand weet Juventus geen raad tegen Roma!

In de Serie A staat er vandaag een topper op het programma. Juventus en Roma nemen het tegen elkaar op, wat uiteraard een prachtig affiche is. Roma is perfect aan het seizoen begonnen. Ze wisten 2 keer met het kleinste verschil te winnen. Zowel tegen Salernitana als tegen Cremonese wonnen ze met 1-0. The special one, oftewel Mourinho, is natuurlijk een zeer goede trainer. Dit seizoen hebben ze met Dybala ook nog eens een zeer goede speler binnengehaald. De verwachtingen voor het seizoen van Roma zijn rooskleurig.

Juventus is met 4/6 aan het seizoen begonnen. Op de openingsspeeldag wisten ze Sassuolo met 3-0 te verslaan, maar vorige week kwamen ze na een matige partij niet voorbij Sampdoria. Er moet wel gezegd worden dat de ploeg van Juventus momenteel niet fantastisch is. Met Dybala, Pogba en Chiesa in de lappenmand, moet Allegri andere oplossingen zoeken.

We verwachten dat Juventus net zoals vorige week niet zal overtuigen. Roma verkeerd in een goede vorm, waarvan we verwachten dat die nog wel even doorgaat.

Live Betting NL - de #1 op live wedden