Genk zet de sterke reeks verder tegen Seraing voor ruim 2 keer je inzet!

Seraing ontvangt vandaag Genk in eigen huis. De Limburgers zullen met veel vertrouwen afzakken, aangezien ze de laatste 4 wedstrijden wisten te winnen. Na een verlies tegen Club Brugge op de openingsspeeldag, waren ze te sterk voor onder andere Standard en Cercle Brugge. De ploeg van trainer Vrancken weet het doel ook makkelijk te vinden. In de 5 wedstrijden die ze gespeeld hebben, scoorden ze maar liefst 15 keer.

Seraing heeft de start compleet gemist. Ze verloren de eerste 4 wedstrijden, waarna ze vorige week de eerste 3 punten haalden op het veld bij Eupen. Seraing verloor bijvoorbeeld met 2-0 tegen Zulte, waar Genk dan weer 1-4 van won. Ook als we kijken naar het voetbal is Genk duidelijk beter. Ze spelen mooier voetbal dan Seraing, waardoor ze uiteraard ook meer kansen creëren.

De vorige ontmoetingen tussen beide ploegen was steeds een eenzijdig verloop. Genk won namelijk 3-0, 0-2 en 4-0. We kunnen dus wel besluiten dat er een kwaliteitsverschil is.

Live Betting NL - de #1 op live wedden