De kustboys weten geen punten te pakken in Leuven!

In de Jupiler Pro League staat de 6de speeldag alweer op het programma. Leuven en Oostende nemen het tegen elkaar op. Oostende staat momenteel op de 11de plaats. De kustboys wisten tegen Mechelen en Charleroi te winnen, maar verloren dan weer tegen Anderlecht, Gent en Sint-Truiden.

Leuven mag tevreden zijn met de start van het seizoen. Ze staan momenteel 5de met 9 punten. Deze punten wisten ze te halen tegen Kortrijk, Westerlo en Standard. In alle 3 de matchen wist Leuven met 2 goals verschil te winnen. De overige 2 partijen verloren ze tegen Antwerp en Club Brugge, wat uiteraard geen schande is.

Als we kijken naar de onderlinge resultaten van vorig jaar, zien we dat deze in het voordeel van Leuven zijn. Ze wonnen met 1-0 en 1-3, wat vandaag toch wat extra vertrouwen zal geven. Gezien de huidige vorm van beide ploegen, verwachten we opnieuw een overwinning voor Leuven.

Live Betting NL - de #1 op live wedden