Confrontaties beste eindklassering: Ayuso – Almeida

In de Spaanse Vuelta zitten we ondertussen al aan etappe 7. Na het berenwerk van Quickstep rijd vandaag Remco Evenepoel in de rode trui.

Op die eerste korte klim van gisteren konden we al gauw een paar outsiders schrappen voor het klassement. Maar ook een paar verrassende namen deden het zeer goed. Zo was Mas de enige die Remco nog kon volgen bergop. Een andere verrassing was de jonge Spanjaard Ayuso die gisteren als 5de over de streep bolde. Dat hij kan klimmen en ooit aanstalten kan maken op een grote ronde dat is geen geheim. Maar dat hij nu op deze leeftijd dit al kan is toch zeer mooi voor de jonge Spanjaard van het Britse Ineos.

De ex ploegmaat van Evenepoel Almeida heeft gisteren toch sterretjes gezien. Hij bolde als 10de over de streep terwijl hij toch telkens als een kandidaat top 5 wordt beschouwt. Maar de Portugees die ondertussen voor het Arabische UAE uitkomt is toch een renner die het ondanks alle verwachtingen telkens het nog nooit echt volledig heeft waargemaakt.

Vandaag geven de bookmakers volgens ons dan ook een zeer mooie optie i.v.m. Ayuso en Almeida.

Wij verwachten namelijk dat Ayuso vandaag voor Almeida over de streep zal bollen.