Zhu komt weer niet verder dan de eerste ronde voor bijna 2 keer je inzet!

In Granby (Canada) wordt er deze week een challenger-toernooi gespeeld. Daar staan Zhu en Humbert tegenover elkaar. Voor velen zal Zhu een onbekende naam zijn, de Amerikaan staat 313 op de ATP-ranking. Met deze ranking is het dan ook geen wonder dat hij weinig indruk maakt op challenger-toernooien. Zo verloor hij deze maand al 2 keer in de eerste ronde. 1 keer wist hij zelfs niet voorbij de kwalificaties te komen, maar geraakte als lucky loser dan toch in het hoofdtoernooi.

Humbert zal een bekendere naam zijn voor velen. De Fransman staat momenteel 143 op de ranking, maar is eigenlijk veel beter dan dat. Humbert schreef vorig jaar nog een ATP 500 titel op zijn naam. Vorige week speelde de Fransman het challenger-toernooi in Vancouver. Daar bereikte hij de halve finale, waar hij in 3 sets verloor van de uiteindelijke winnaar Lestienne. Op weg naar de halve finale versloeg hij onder andere Ymer, wat toch een speler is die vaker actief is op ATP-toernooien.

We verwachten dat het kwaliteitsverschil vandaag te groot zal zijn, en dat Humbert geen enkel probleem heeft met Zhu.