Zhang kent geen problemen met deze Italiaanse voor bijna 2 keer je inzet!

Vandaag spelen Zhang en Trevisan, respectievelijk nummer 35 en 27 van de wereld, tegen elkaar. Zhang zal met vertrouwen de wedstrijd ingaan, aangezien de Chinese in de eerste ronde met 6-2/6-1 van Siniakova wist te winnen. Vorige week presteerde Zhang ook al goed, toen ze in Cincinnati de kwartfinale wist te bereiken. Daar stuitte ze op de nummer 6 van de wereld, Sabalenka. Zhang wist er wel een goede partij van te maken, het werd 6-4/7-6. Op weg naar de kwartfinale versloeg ze onder andere Osaka en Kontaveit.

Trevisan beleefde haar droom op Roland Garros, waar de Italiaanse de halve finale bereikte. Na de grand slam stelde ze wel wat teleur, aangezien ze 3 keer in de eerste ronde werd uitgeschakeld. Dit was vorige week in Cincinnati ook het geval. Daar verloor ze in de eerste ronde in straight sets tegen Kalinskaya. Deze week wist ze dus wel al een wedstrijd te winnen, alleen was dit niet overtuigend. De nummer 27 van de wereld verloor de eerste set met 6-2 tegen Sherif, waarna ze uiteindelijk wel nog wist te winnen.

We verwachten dat Zhang haar goede lijn door zal trekken en te sterk zal zijn voor Trevisan. De Italiaanse verkeerd in geen al te beste vorm, waardoor onze keuze duidelijk is.