PSV weet de klus thuis af te maken!

Vandaag staat er een zeer belangrijke wedstrijd op het programma voor PSV. Ze spelen de laatste wedstrijd van de kwalificatie van de champions league. Hierin nemen ze het op tegen Rangers. Vorige week werd de heenwedstrijd gespeeld in het Ibrox Stadium, waar de eindstand 2-2 was. Beide ploegen waren evenwaardig, waardoor vandaag nog alles mogelijk is. Als we kijken naar de vorige ronde van de Rangers, zien we dat ze het thuis duidelijk beter deden dan wanneer ze uit speelden. De heenmatch verloren ze namelijk met 2-0 tegen Union. Thuis wisten ze wel te overtuigen met een 3-0 zege.

PSV trof in de vorige Monaco, wat toch een prima ploeg is. Hier speelden ze zowel thuis als uit gelijk tegen, maar wisten in de verlengingen uiteindelijk door te gaan. Ook heeft PSV dit seizoen al 3-5 gewonnen tegen Ajax. Aangezien Ajax een ploeg is die het redelijk goed doet in de champions league, mogen we toch wel zeggen dat dit een knappe zege is.

Verder verwachten we dat Gakpo trefzeker zal zijn. De Nederlander is zeer goed, waardoor een transfer in de toekomst bijna een zekerheid is. We vinden de notering aan de hoge kant, waardoor we voor deze lijn kiezen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden