Leeds stoot door op eigen veld tegen Barnsley!

In de 32ste finale van de EFL Cup in Engeland treft eerste klasse ploeg Leeds United, het pas naar de League One gedegradeerde Barnsley in het eigen stadium.

Met 7 punten uit 3 wedstrijden is Leeds uitermate goed gestart aan het nieuwe seizoen in de Premier League. Het wist ondertussen ook al 7 keer te scoren in die 3 wedstrijden. Die vele doelpunten hebben ze onder andere aan hun 31 jarige Spaanse spits te danken. Rodrigo heeft in die 3 wedstrijden al 4 keer weten te scoren en is dus in bloedvorm.

Met 6 punten uit 5 wedstrijden kan je wel zeggen dat Barnsley zijn start volledig heeft gemist en dat het momenteel niet echt mee strijd om de promotie plekken. Het wist overigens op verplaatsing nog geen enkel punt te pakken. Leeds heeft overigens deze competitie 2 keer thuis gespeeld en wist 2 keer vlot te winnen. Zo won het vorig weekend nog 3-0 tegen Chelsea. Barnsley daarentegen kreeg vorig weekend nog 3-0 slaag van Wycombe.

Het is voor ons dan ook vrij duidelijk dat Leeds deze wedstrijd zal winnen. We verwachten dat het dit zal doen mede dankzij een doelpunt van Rodrigo.