Twee toernooiwinnaars tegenover elkaar in de eerste ronde!

In Cleveland staat er een interessant duel op het programma. Somsonova en Garcia staan tegenover elkaar. Beide vrouwen wisten het laatste toernooi wat ze speelden te winnen. Zo won Somsonova het WTA-toernooi in Washington. Dit deed ze door onder andere Mertens en Raducanu te verslaan. Een knap resultaat, maar dat van Garcia mag er ook zeker zijn.

De Franse won vorige week het toernooi in Cincinnati. Aan dat toernooi deden bijna alle toppers aan mee, wat de zege ongelofelijk knap maakt. Zo moest Garcia in totaal 6 wedstrijden winne, waaronder wedstrijden tegen Sakkari, Pegula en Sabalenka. In dit toernooi moest de nummer 17 van de wereld slechts 2 sets afgeven.

De toernooiwinst van Somsonova is nu 2 weken geleden, terwijl Garcia vorige week nog won. We verwachten dat Garcia haar lijn kan doortrekken, aangezien we slechts 2 dagen later zijn. Verder zijn we meer onder de indruk van de toernooiwinst van de Franse, waardoor we voor haar kiezen.