Kubler komt eindelijk terug in vorm en is op weg naar de 8ste finale!

Op het ATP-toernooi in Winston-Salem staan Kubler en Kwon vandaag tegenover elkaar. Kubler heeft zich in tegenstelling tot Kwon moeten kwalificeren voor het hoofdtoernooi, maar de Australiër had wel een bye in de eerste ronde. Kwon wist in de eerste ronde in straight sets te winnen van Altmeier.  De nummer 81 van de wereld zal hier ongetwijfeld blij mee zijn, aangezien hij de afgelopen 2 weken niet verder kwam dan de kwalificaties. Verder verloor Kwon begin deze maand de eerste ronde in Washington, waardoor we kunnen concluderen dat zijn vorm niet optimaal is.

Kubler heeft zoals gezegd kwalificatie gespeeld. Hierin wist hij 2 keer in 2 sets te winnen, tegen een Spanjaard die 547 op de ranking staat en tegen Fuscovics. De afgelopen weken zijn ook voor Kubler wat moeilijker. Na een geweldige prestatie op het gras in Wimbledon en Newport, wist hij slechts 1 van zijn laatste 3 matchen te winnen. Dit was uiteraard tot dit toernooi. Hier lijkt Kubler terug in een betere vorm te verkeren. Hierdoor kiezen we voor de Australiër.