Cornet naar de kwartfinale na een zenuwslopende wedstrijd!

In Cleveland wordt er vandaag een 8ste finale gespeeld tussen Cornet en Tauson. Beide speelsters wisten hun eerste ronde in straight sets te winnen. Tauson deed dat tegen de nummer 111 van de wereld, ze won namelijk 6-3/6-1 tegen Tan. Cornet versloeg Yastremska met 6-2/6-1. We kunnen dus wel zeggen dat beide overwinningen overtuigend waren.

Als we kijken naar de vorm van beide dames, zien we dat ze allebei niet in de beste vorm verkeren. Tauson verloor vorige week in de kwalificaties in Cincinnati. De week ervoor kwam ze niet verder dan de kwartfinale op een challenger-toernooi, waar ze in 3 sets werd uitgeschakeld door de nummer 124 van de wereld.

Cornet was ook actief in Cincinnati, maar ook zij werd in de eerste ronde al uitgeschakeld, alleen bij haar was dit wel in de hoofdtabel. De nummer 37 van de wereld was ook actief in Toronto, waar ze knap haar landgenote Garcia versloeg in 3 sets. Diezelfde Garcia mocht vorige week de titel in Cincinnati op haar naam schrijven, waardoor we wel kunnen zeggen dat het een knappe overwinning was.

Hierdoor schatten we Cornet momenteel iets hoger in dan Tauson. Wel verwachten we dat het geen 6-2/6-1 zal worden, een 3-setter is best mogelijk.

Live Betting NL - de #1 op live wedden