Zhang weet haar goede lijn door te trekken!

Het WTA-toernooi in Cleveland staat deze week op het programma. Vandaag nemen Zhang en Siniakova het in de eerste ronde tegen elkaar op. Beide speelsters waren vorige week in Cincinnati, alleen zal Zhang er met een beter gevoel op terugkijken. De Chinese wist namelijk de kwartfinale te bereiken, waar ze werd uitgeschakeld door Sabalenka. Op weg naar de kwartfinale versloeg ze grote namen. Zo wist ze te winnen van Osaka, Alexandrova en Kontaveit. De vorm van de nummer 44 van de wereld is dus zeer goed.

Siniakova kwam niet voorbij de kwalificaties, zij verloor haar eerste wedstrijd tegen de nummer 106 van de wereld Petkovic. De week ervoor wist de Tsjechische wel een toernooi te winnen. Dit was alleen een ITF-toernooi, wat uiteraard een heel ander niveau is dan op WTA-toernooien.

Gezien de vorm van beide vrouwen, verwachten we een zege voor Zhang. De Chinese zal met veel vertrouwen de baan op stappen, in tegenstelling tot Siniakova.