Kokkinakis zonder probleem voorbij zijn landgenoot!

Op het ATP-toernooi in Winston- Salem staat er vandaag een Australisch duel op het programma. Kokkinakis en Duckworth staan tegenover elkaar in de eerste ronde. Duckworth zal hopen dat hij zal slechte reeks kan doorbreken. De nummer 82 van de wereld verkeerd namelijk in een zeer slechte vorm. Van de laatste 4 wedstrijden wist hij er slechts 1 te winnen. Op het ATP-toernooi in Washington verloor hij in 3 sets tegen de nummer 176 van de wereld, waarna hij zich 2 weken geleden niet eens wist te plaatsen voor het hoofdtoernooi in Canada.

Kokkinakis verkeerd ook niet in zijn beste vorm. In Atlanta en Los Cabos behaalde hij geen al te beste resultaten, maar in Cincinnati wist hij dit om te keren. Hij wist zich via de kwalificaties te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Dit deed hij door Paire en Ivashka te verslaan. In het hoofdtoernooi trof hij de nummer 12 van de wereld Sinner, waar hij een echte thriller tegen speelde. De Italiaan wist uiteindelijk met 6-7/6-4/7-6 de wedstrijd te winnen, maar het is duidelijk dat het niet zonder slag of stoot was.

We verwachten dat Kokkinakis zijn spel van tegen Sinner opnieuw kan produceren, en zo relatief simpel wint tegen de slecht presterende Duckworth.

Live Betting NL - de #1 op live wedden