Juventus geeft niks weg in Sampdoria voor 2.70 keer je inzet!

Op de tweede speeldag in Italië ontvangt Sampdoria in eigen huis Juventus. Sampdoria zal niet helemaal tevreden zijn over vorig seizoen, aangezien de ploeg op de 15de plek eindigde, met slechts 6 punten meer dan de degradatiestreep. Vorige week zijn ze niet overtuigend gestart, ze verloren namelijk 0-2 tegen Atalanta.

Ook Juventus zal beter willen doen dan vorig seizoen. Zij eindigden op de 4de plek, wat na al die jaren met een titel eigenlijk te laag is. Op de eerste speeldag wisten ze simpel te winnen tegen Sassuolo. Het werd 3-0, met doelpunten van Di Maria en 2 keer Vlahovic.

Als we kijken naar de resultaten van vorig seizoen, zien we dat Juventus een maatje te groot is. In Sampdoria wisten ze 1-3 te winnen, thuis waren ze met 4-1 duidelijk te sterk. We verwachten vandaag ongeveer hetzelfde scenario. Juventus beschikt over meer kwaliteit in de selectie. We kiezen voor deze lijn, omdat we de notering zeer hoog vinden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden