Heracles overtuigd opnieuw en verslaat Jong PSV!

Heracles en Jong PSV nemen het vandaag tegen elkaar op. Beide teams zijn nog ongeslagen in de eerste 2 wedstrijden. Jong PSV begon met een 1-1 gelijkspel tegen Willem 2, waarna ze thuis tegen Dordrecht de 3 punten wisten te pakken door een 1-0 overwinning.

Bij Heracles zijn de ambities duidelijk, zo snel mogelijk promoveren. De eerste 2 wedstrijden wisten ze zeer overtuigend te winnen. Ze begonnen met een 4-0 overwinning tegen Ado, mede dankzij een sterke Armenteros die 2 keer scoorde. Op de tweede speeldag wist de ploeg uit Almelo 0-3 te winnen bij Jong Utrecht.

Als we kijken naar de resultaten van vorig seizoen, zien we dat Jong PSV op de 12de plek eindigde. Heracles degradeerde uit de Eredivisie, maar versloeg dit seizoen dan wel Ado wat op de 4de plek eindigde. We verwachten dat Heracles opnieuw zal overtuigen en met 9/9 overblijft.