Hammarby heeft geen kind aan Degerfors!

Op de 19de speeldag van de Zweedse hoogste klasse ontmoet de nummer in de stand Hammarby de voorlaatste in de stand Degerfors IF in eigen huis.

Met 3 overwinning in zijn voorbije 4 wedstrijden en tevens ook 3 overwinning in zijn voorbije 4 thuiswedstrijden trekt Hammarby vanavond met zeer goede papieren het eigen veld op. Ook omdat alles nog te doen is voor de titel in Zweden. De thuisploeg staat momenteel op een derde plek maar staat slechts 2 punten achter op de nummer 1 en 2. Het zal dus elke wedstrijd met het mes tussen de tanden moeten aanvatten.

Degerfors daarentegen stapt met veel minder goede papieren het veld op vanavond. Het heeft uit zijn laatste 4 wedstrijden slechts 1 keer kunnen winnen. En het heeft zijn laatste 4 uitwedstrijden zelfs allemaal verloren. Het heeft trouwens deze competitie nog maar 1 keer kunnen winnen op verplaatsing en al hun andere 8 uitwedstrijden eindigden in een nederlaag.

Als we dan ook nog even naar de onderlinge wedstrijden gaan kijken. Dan zien we dat de thuis ploeg de voorbije 6 wedstrijden allemaal heeft weten te winnen.

We verwachten dan ook dat Hammarby geen kind aan Degerfors heeft deze avond en dan ook zal winnen. Sterker nog we denken zelfs dat het met een 0-1 achterstand alsnog wint.

Live Betting NL - de #1 op live wedden