Drie punten en de koppositie op het spel voor Häcken vanavond!

Op de 19de speeldag van de Zweedse eerste klasse ontvangt het nummer 9 in de stand IK Sirius het nummer 2 in de stand BK Häcken op eigen veld.

Häcken bezit voorlopig een gedeelde eerste plek in de competitie. Het moet deze plek delen met Djurgardens. Maar Djurgardens heeft al gespeeld deze speeldag en dus 1 punt zou genoeg om terug aan de leiding in te competitie. We verwachten wel dat Häcken niet voor dat ene punt zal gaan maar vol voor de overwinning te gaan. Sirius heeft met zijn 9de plek in de competitie niet echt veel om voor te spelen.

Häcken zit momenteel in een goede vorm met 10 punten uit slechts 5 wedstrijden. Sterker nog uit zijn laatste 5 uitwedstrijden haalde het 9 punten maar het wist geen enkele keer te verliezen. Met 7 punten uit de voorbije 5 wedstrijden is het toch duidelijk te merken dat Sirius in een minder goede vorm zit. Het verloor ook 2 van hun voorbije 4 thuis wedstrijden.

Häcken zal volgens ons vanavond optimaal van het puntenverlies van Djurgardens willen profiteren en het zal dus met zeer aanvallend voetbal het terrein op stappen.

We verwachten dan ook dat Häcken zal winnen en dit doet het door minstens 2 doelpunten te maken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden