Coria weet maar niet te winnen op hardcourt!

Op het ATP-toernooi in Winston-Salem staan Ymer en Coria vandaag tegenover elkaar. We zijn zeer benieuwd hoe Coria voor de dag komt, aangezien de Argentijn bijna een maand geen wedstrijd heeft gespeeld. Dit betekent dus dat dit zijn eerste wedstrijd op hardcourt zal worden na bijna 5 maanden. Hardcourt is sowieso niet de favoriete ondergrond van Coria. Van de laatste 15 matchen die hij op hardcourt speelde, wist hij er slechts 3 te winnen.

Ymer heeft in tegenstelling tot Coria wel veel wedstrijden op hardcourt gespeeld. Zo wist hij op het ATP-toernooi in Washington vriend en vijand te verbazen door de finale te bereiken, waar Kyrgios te sterk bleek. Vorige week was hij actief op een challenger-toernooi in Canada, waar hij in de kwartfinale werd uitgeschakeld door de Fransman Humbert.

Het is duidelijk dat Coria geen fan is van hardcourt. Gezien zijn lange periode zonder match, verwachten we dat hij niet gelijk in de match zal zitten. Hierdoor verwachten we dat Ymer de wedstrijd vanaf het begin aan zal pakken en simpel wint.