Wedtips Atalanta-AC Milan | Golden boy?

Regerend landskampioen AC Milan is de competitie goed begonnen door in eigen huis met 4-2 te winnen van Udinese. Het begin was moeizaam, het einde overtuigend. Nu wacht een uitwedstrijd tegen Atalanta. Als Ante Rebic net zo on fire is als in het openingsduel, wordt dat weer spektakel! De mooiste wedtips bij Atalanta-AC Milan lees je hier.

Wedtips Atalanta-AC Milan 

  • Ante Rebic meer dan 0.5 schot(en) op doel @1.50
  • Ante Rebic scoort @3.45

Rebic on fire

Het seizoen 2021/2022 is het seizoen dat AC Milan kampioen werd. Voor Ante Rebic verliep het seizoen minder fortuinlijk. Slechts twee doelpunten in 24 wedstrijden is natuurlijk niet genoeg voor een spits. Dat lijkt de Kroaat zich ook te beseffen afgaande op de laatste oefenwedstrijd én de eerste competitiewedstrijd.

Rebic is duidelijk: dit moet zijn seizoen worden. In de laatste oefenwedstrijd nam de Kroaat twee van de zes doelpunten voor zijn rekening. Ook in het eerste competitieduel was de spits trefzeker. Rebic nam met wederom twee doelpunten de helft van de productie voor zijn rekening. De Kroaat lijkt zeker van zijn plek in de voorhoede, dus dit is nog maar het begin.

Rebic scoorde 4 keer in zijn laatste 2 wedstrijden

Regerend kampioen schiet uit de startblokken

AC Milan schoot uit de startblokken, met de 4-2 overwinning op Udinese. De regerend kampioen kende aanvankelijk nog wel wat opstartproblemen. Udinese kwam verrassend op voorsprong en nadat AC Milan het om wist te buigen tot een 2-1 voorsprong, kwam de ploeg nog naast zij. Daarna was het echter de kampioen die het spel domineerde en uitliep naar 4-2. 

De personele problemen van Atalanta

Met Atalanta treft AC Milan een ploeg die weliswaar wist te winnen in de eerste wedstrijd, maar ook de nodige personele problemen heeft. Bryan Cabezas is nog steeds langdurig geblesseerd, net als Simone Muratore. Ederson raakte in de voorbereiding geblesseerd en is nog steeds niet inzetbaar. De twijfelgevallen voor dit duel zijn Marco Carnesecchi, Marih Demiral, Jose Luise Palomino en Davide Zappacosta. Al met al wordt het mogelijk dus flink puzzelen aan de zijde van Atalanta. Dat komt AC Milan en de man in vorm, Ante Rebic, ten goede!

Meer tips lezen? 👇

Live Betting NL - de #1 op live wedden