Veel doelpunten op het veld van de Luikenaars!

Op de 5de speeldag van de Jupiler Pro League ontvangt de 13de in de stand Standard het nummer 9 van de competitie OH Leuven op eigen veld.

Met het ook richting de Play Off’s is het toch vooral Standard die dat met slechts 4 op 12 hun seizoenstart volledig hebben gemist. Met een 6 op 12 kan OH Leuven absoluut niet klagen.

Wat wel opvalt aan de wedstrijden van Standard zijn de doelpunten. Zo wist het in elke wedstrijd zelf te scoren, vielen er in 3 van de 4 wedstrijden 4 doelpunten of meer en slikte het in 3 van de 4 wedstrijden ook nog eens zelf minstens 2 tegendoelpunten. Je kan dus wel zeggen dat het bij Standard meestal een doelpuntenkermis is.

Met 6 gemaakte doelpunten en 7 tegendoelpunten in 4 wedstrijden weet ook Leuven wat scoren en incasseren is. Het wist op 1 wedstrijd na in elke wedstrijd te scoren. Het is dus duidelijk dat de Leuvenaars de goal wel weten te vinden.

Als we dan overigens naar de laatste 5 onderlinge wedstrijden gaan kijken zien we ook hier dat er in 4 van de laatste 5 onderlinge confrontaties een doelpunt langs beide kanten viel.

We verwachten dan ook dat er vanavond minstens 3 doelpunten gaan vallen en dit terwijl beide teams zeker 1 doelpunt weten te maken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden