PSG domineert vanaf het fluitsignaal!

PSG reist vandaag af naar Lille, waar ze de derde competitiewedstrijd zullen spelen. Beide ploegen zijn voorlopig ongeslagen. Lille wist op de eerste speeldag makkelijk met 4-1 te winnen tegen de promovendus Auxerre, waarna ze in Nantes genoegen moesten nemen met een 1-1 gelijkspel. Nadat Lille het enkele jaren geleden vrij goed deed, was vorig seizoen eentje om snel te vergeten. Ze eindigden op een 10de plaats, wat zeer ondermaats was.

PSG begon aan het nieuwe seizoen zoals een kampioen hoort te doen. Ze wonnen op de openingsspeeldag met 0-5 van Clermont. Op de tweede speeldag wisten ze met 5-2 Montpellier te verslaan. Nog even een opvallende statistiek, tegen Clermont stonden ze 0-3 voor bij rust, en tegen Montpellier 2-0. Het is dus duidelijk dat de ploeg uit de hoofdstad sterk aan matchen begint.

Vorig jaar was PSG 2 keer te sterk voor Lille, het werd 2-1 en 1-5. De selectie van PSG is er zeker niet op achterruit gegaan, waardoor we opnieuw een overwinning verwachten.