Guardiola zet zijn ploeg op scherp voor bijna 2 keer je inzet!

Manchester City heeft na 2 speeldagen het maximum van de punten. Ze openden het seizoen met een 0-2 overwinning bij West Ham, waarna ze thuis met 4-0 te sterk waren voor promovendus Bournemouth. In beide wedstrijden stonden de Citizens voor na 45 minuten. Vorige week stond het zelfs 3-0, waardoor de wedstrijd al gespeeld was.

Newcastle mag tevreden zijn met 4/6. Gezien de tegenstanders was dat ook wel een haalbare kaart. Op de eerste speeldag versloegen ze Nottingham Forest met 2-0. Vorige week speelden ze 0-0 in Brighton, met slechts 1 schot op goal in de hele wedstrijd.

City is meer dan terecht de favoriet. Het spel wat Guardiola zijn ploeg laat spelen is zeer goed. Als we daar spelers zoals De Bruyne en Haaland nog eens bij optellen, komen we uit bij de titelfavoriet. We verwachten dan ook dat ze opnieuw simpel zullen winnen ten koste van Newcastle.