De kampioen van Italië pakt punten in de eerste topper!

In de Serie A staat er een zeer mooi affiche op het programma, Atalanta neemt het thuis op tegen AC Milan. De kampioen van Italië opende het seizoen vorige week met een overwinning tegen Udinese. Na een vroege tegengoal wisten ze zich te herstellen, waardoor ze uiteindelijk terecht met 4-2 wonnen.

Ook Atalanta begon moeizaam, zij gaven namelijk een penalty weg in de 14de minuut, maar gelukkig voor hen werd deze gemist. Het spel van de ploeg uit Bergamo was niet ongelofelijk, maar toch wisten ze 0-2 te winnen. Nadat ze vorig jaar op een teleurstellende 8ste plek eindigden, zullen ze dit jaar ongetwijfeld terug voor Europese tickets willen spelen.

Vorig seizoen wist Milan 2 keer te winnen. Uit won de kampioen met 2-3, waarna ze het thuis makkelijker hadden en met 2-0 de 3 punten pakten. We verwachten dat Milan vandaag zeker niet zal verliezen. Wel is een gelijkspel mogelijk, waardoor we voor draw no bet kiezen.