De Elindus Arena staat garant voor doelpunten!

Op de 5de speeldag van de Jupiler Pro League ontvangt het nummer 14 in de stand Zulte Waregem het nummer 8 in de stand Charleroi in eigen huis.

Zulte Waregem kende met een 4 op 12 geen sterke seizoensopener. En met het ook op eventuele Play Off’s had het zelf zeker een betere start van de competitie verwacht. Ze krijgen dan ook aardig wat doelpunten te slikken maar de voorhoede is niet helemaal onder het niveau. Zo hebben ze op de wedstrijd tegen Antwerpen na, al in elke wedstrijd minstens 1 keer kunnen scoren.

Charleroi kent met een 6 op 12 ook een matige seizoenstart. Het verloor nipt van Union en wist ook maar bij Seraing met een 0-1 score de 3 punten mee naar huis te nemen. Het kon dan wel weer zeer overtuigend winnen tegen Eupen met 3-1. Het is dus duidelijk dat deze ploeg nog een beetje zoekende is. Op hun laatste wedstrijd na slikt het elke wedstrijd wel minstens 1 tegengoal. Maar op hun wedstrijd tegen Union na weet het ook elke wedstrijd zelf te scoren.

Als je naar de laatste onderlinge duels van deze 2 ploegen gaat kijken zie je dat er in 4 van de laatste 5 confrontaties minstens 3 doelpunten vielen en dat beide ploegen ook wisten te scoren.

We verwachten dan ook vandaag dat beide teams zullen scoren en dat we 3 of meer doelpunten gaan zien vallen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden