Blues zetten zegereeks tegen Leeds verder!

Zondagmiddag krijgt Leeds bezoek van Chelsea. Tuchel en zijn manschappen zijn met 4 op 6 aan het seizoen begonnen, al verdienden ze in de wedstrijd tegen Tottenham de volle 3 punten.

Ook Leeds telt 4 punten na de eerste 2 speeldagen. Een sterke start als je weet dat ze al tegenover Wolverhampton en Southampton stonden. Toch is Chelsea hier zonder twijfel favoriet. Op elke positie zien we een klasseverschil. Dat Chelsea kansen zal krijgen om te scoren, bestaat geen twijfel over. Het wordt kwestie van die kansen ook af te maken.

Ook historisch gezien doen The Blues het goed tegen Leeds. Al 11 wedstrijden op rij werd niet verloren, 7 keer werd gewonnen. In hun 4 recentste overwinningen werd maar liefst 3 keer met minstens 2 doelpunten verschil gewonnen. Ideaal dus om Asian -1 te spelen!