Wedtips Fulham-Brentford | Uitstekende statistieken

Een droomstart voor Fulham, dat kun je toch wel zeggen. De promovendus sleepte knap een punt uit het vuur tegen Liverpool en bleef ook tegen Wolves ongeslagen. Dat laatste duel hadden ook drie punten kunnen zijn, maar goed, Fulham blijft ongeslagen dit jaar. De grote ster: Aleksandar Mitrovic. Kan Fulham aan de hand van de Servische spits weer een punt, of zelfs drie punten, pakken? De beste wedtips bij Fulham-Brentford vind je hier.

Wedtips Fulham-Brentford

  • Aleksandar Mitrovic meer dan 0.5 schot(en) op doel 1.45
  • Aleksandar Mitrovic scoort 2.16

Voorafgaand aan het seizoen was één van de vragen of Aleksandar Mitrovic het ook in de Premier League kan. Die vraag is inmiddels beantwoord. De spits staat op twee doelpunten in twee wedstrijden en loopt keurig 1-op-1. Enkel geluk is dat niet, want de statistieken zijn behoorlijk met dit niveau. Mitrovic loste respectievelijk drie en vier schoten, waarvan er altijd minstens één tussen de palen belandde. Met deze tegenstander moet dat ook ditmaal lukken. Sterker nog, de kans is groot dat de spits gewoon weer op het scorebord staat.

Topscorer van de Championship kan het ook in de Premier League

Het was een van de grote vragen voorafgaand aan het seizoen: kan Aleksandar Mitrovic het netje op een hoger niveau ook zo gemakkelijk vinden? Niemand minder dan de spits zelf leverde het antwoord op die vraag. Direct de eerste competitiewedstrijd, tegen het grote Liverpool, bewees de Serviër dat hij zijn gewicht in goud waard is.

Mitrovic scoorde in de 32e minuut verrassend het openingsdoelpunt in de wedstrijd. Na de gelijkmaker van Darwin Nunez was het opnieuw de Servische spits die zijn ploeg op voorsprong zette. Een late gelijkmaker van Mohamed Salah stond een driepunter in de weg. Maar dat doet niets af aan de knappe prestatie van Aleksandar Mitrovic. Die overigens bizarre statistieken noteert.

Mitrovic scoorde al twee keer in twee wedstrijden

De bizarre statistieken van Aleksandar Mitrovic

Dat Mitrovic kan scoren heeft de spits inmiddels wel bewezen. In de Championship, voor Servië en nu ook in de Premier League. Maar is het een kwestie van toevallig op de goede plek staan? Ja en nee. Natuurlijk is dat essentieel. De statistieken van de Serviër laten echter zien dat een knap staaltje werkethiek ook belangrijk is. In de eerste twee wedstrijden van dit seizoen loste Mitrovic respectievelijk drie en vier schoten. Tegen Liverpool troffen er twee doel, tegen Wolves eindigde er eentje tussen de palen. Met het oog op de tegenstander van vandaag – die voor Fulham moet aanvoelen als een te kloppen opponent – kan het niet anders dan dat de spits wederom een bal, of meer, tussen de palen krijgt.

Mitrovic schoot in beide wedstrijden minimaal één keer op doel

Meer tips lezen? 👇

Live Betting NL - de #1 op live wedden