Wedtips Borussia Dortmund-Werder Bremen | Promovendus weert zich kranig

Vooralsnog is Borussia Dortmund foutloos aan het seizoen begonnen. In de komende speelronde wacht Werder Bremen, een taaie tegenstander. De thuisploeg wil de goede start voor eigen publiek voortzetten, maar de bezoekers laten zich niet eenvoudig wegzetten. De mooiste wedtips bij Borussia Dortmund-Werder Bremen vind je hier!

Wedtips Borussia Dortmund-Werder Bremen

  • Werder Bremen scoort 1.42
  • Borussia Dortmund wint of gelijkspel en BTS 1.72
  • Borussia Dortmund wint en BTS 2.38

Dortmund treft met Bremen een pittige tegenstander. De bezoekers scoren namelijk (bijna) altijd. Met de vier doelpunten in de eerste wedstrijden van dit nieuwe seizoen, scoorde Werder Bremen in de laatste 33 wedstrijden. 

De defensie van Dortmund is bovendien geen zekerheidje. In vier van de laatste zes wedstrijden moest de ploeg een doelpunt incasseren. De laatste onderlinge ontmoetingen staan ook bol van de doelpunten. In 16 van de laatste 17 ontmoetingen scoorden beide ploegen, waarbij Dortmund in het merendeel van de wedstrijden met drie punten wegliep.

Werder Bremen (bijna) altijd trefzeker

Het moet voor kersverse promovendus Werder Bremen spannend geweest zijn. Na zo’n promotie is het toch even afwachten of je je kunt meten met een niveautje hoger. Dat lijkt behoorlijk te lukken. De eerste twee wedstrijden werden in ieder geval niet verloren en de promovendus wist in beide wedstrijden twee keer te scoren. 

Dat scoren is niets nieuws overigens. Werder Bremen heeft die trend vorig seizoen al ingezet en zet deze nu voort. Inmiddels heeft de ploeg 33 wedstrijden op rij het net weten te vinden. Een statistiek waar je u tegen zegt.

Werder Bremen scoorde de laatste 33 wedstrijden op rij

Defensie van Dortmund geen zekerheidje

Bij het scoren van doelpunten heb je altijd een beetje hulp nodig van de tegenstander. Staat de tegenstander perfect? Dan krijg je die bal niet in het netje. Gelukkig krijgt Bremen ook wat hulp van Dortmund, want die defensie is geen zekerheidje. Er mag dan een ‘Gelbe Wand’ zijn, achterin is het alles behalve potdicht. Dortmund moest in vier van de laatste zes wedstrijden een doelpunt incasseren en dat is toch niets voor de ploeg uit de gelijknamige stad.

Dortmund incasseerde in 4 van de laatste 6 wedstrijden een doelpunt

Borussia Dortmund – Werder Bremen H2H

Een laatste, maar niet onbelangrijk aspect dat wijst op doelpunten, waaronder minimaal een van Bremen, zijn de onderlinge ontmoetingen. Die staan in het teken van doelpunten, doelpunten en nog eens doelpunten. In 16 van de laatste 17 wedstrijden viel er een doelpunt aan beide kanten. In negen van die wedstrijden was Dortmund uiteindelijk toch te sterk. Vandaag op herhaling?

In 16 van de laatste 17 wedstrijden scoorden beide teams

Meer tips lezen? 👇