The Spurs kennen geen problemen met de Wolves voor 2 keer je inzet!

Tottenham ontvangt vandaag in eigen huis Wolverhampton. De eerste 2 matchen zien er voor beide ploegen wat anders uit. The Spurs verloren nog geen wedstrijd, the Wolves wonnen nog geen wedstrijd. De eerste wedstrijd van het seizoen wist Tottenham in eigen huis makkelijk met 4-1 te winnen tegen Southampton. Vorige week zag het er lang naar uit dat ze geen punten gingen halen bij Chelsea, maar in de 96ste minuut wist Kane dan toch de gelijkmaker te maken.

Wolverhampton begon het seizoen met een nederlaag tegen Leeds, waarna ze thuis met een droge 0-0 een punt wisten te halen tegen het gepromoveerde Fulham. Als we kijken naar de selecties van beide ploegen kunnen we 1 ding concluderen. Tottenham beschikt over veel meer kwaliteit. Met spelers zoals Kane en Son hebben ze mensen die het verschil kunnen maken.

Gezien de huidige vorm van beide ploegen, en het verschil in kwaliteit, verwachten we vandaag een simpele overwinning voor Tottenham.

Live Betting NL - de #1 op live wedden