Sherrock kansloos tegen de nummer 1 van de wereld!

De nummer 1 bij de wereld in het darten neemt het vandaag op tegen de bekendste vrouwelijke dartsspeler. We hebben het uiteraard over Price en Sherrock. Price wist gisteren veel indruk te maken. Hij was uiteraard de favoriet tegen Kokiri, maar hij gooide fantastisch. Met een gemiddelde van 104.86, 3 180’s en een 6-0 overwinning, liet hij zien waarom hij de nummer 1 van de wereld is. Vorige week bereikte hij nog de finale op de Queensland Masters, waar Van Gerwen hem wist te kloppen. Toch liet Price goede dingen zien, hij gooide weliswaar niet op zijn best, maar zijn basisniveau is gewoonweg zeer goed.

Sherrock zal vandaag dan ook haar beste beentje moeten voorzetten. De Britse zal toch meer moeten laten zien dan wat ze gister deed. Ze wist gisteren met 6-5 te winnen van de Australische Cuming, maar gooide helemaal niet goed. Met een gemiddelde van 80.69, 1 180 en een checkout van 81 kan ze onmogelijk tevreden zijn.

Als we kijken naar het niveau wat beide spelers produceren, is het duidelijk dat Price in principe veel beter is. De vorm speelt ook nog eens in het voordeel van de Welshmen, waardoor wij kiezen voor king of the oche.

Live Betting NL - de #1 op live wedden