Het gepromoveerde Dender krijgt opnieuw een pandoering voor 2.55 keer je inzet!

Het gepromoveerde Dender opende het seizoen vorige week met een 1-4 nederlaag tegen Lommel. Vandaag zullen ze het in Molenbeek opnemen tegen RWDM. Zij kwamen vorige week niet verder dan een gelijkspel in Virton. De Brusselse ploeg zal zeker niet tevreden zijn met dat gelijkspel, aangezien ze vorig jaar 2de eindigden. Lommel, wat dus 4-1 van Dender wist te winnen, eindigde vorig jaar 6de.

Aangezien Dender net is gepromoveerd, hebben we weinig referentiepunten om te vergelijken. Wat we wel weten, is dat RWDM het vorig jaar gewoonweg zeer goed heeft gedaan. Dender zal een in de verdediging een oplossing moeten vinden voor de geschorste centerback Cools, die vorige week een rode prent werd voorgeschoteld. Dender was dinsdag actief in de beker van België, maar wist daar simpel met 4-0 te winnen van vierdeklasser Wetteren.

We verwachten dat RWDM vandaag de eerste 3 punten van het seizoen zulle pakken. We schatten Dender niet al te hoog in, zeker na de 4-1 nederlaag tegen Lommel vorige week.