Het Arteta-effect bezorgt ook Bournemouth problemen!

Bournemouth- Arsenal: single tips

Arsenal is perfect aan het seizoen begonnen. The Gunners zijn samen met City de enige ploeg die het maximum van de punten heeft na 2 speeldagen. Op eerste speelronde versloegen ze Crystal Palace met 0-2, waarna ze voor eigen publiek in een spectaculaire wedstrijd 4-2 van Leicester wisten ze winnen. In het duel tegen Leicester wist Jesus 2 keer het net te vinden, wat zijn totaal voor Arsenal op 9 brengt als we de vriendschappelijke wedstrijden meetellen.

De ploeg van Arteta neemt het vandaag op tegen Bournemouth. Bournemouth begon sterk aan het seizoen door met 2-0 te winnen van Aston Villa, ook al was dat misschien niet helemaal terecht. Vorige week stonden ze voor een moeilijke opdracht, ze moesten namelijk naar City. In Manchester verloren ze dan ook kansloos met 4-0. Het gepromoveerde Bournemouth schoot slechts 3 keer, waarvan er 1 tussen de palen ging.

We verwachten vandaag opnieuw een sterk Arsenal. Het effect van Arteta is duidelijk, de ploeg speelt goed voetbal, wat de laatste weken tot goede resultaten leidt. We denken dan ook dat ze vandaag opnieuw zullen winnen.