Genk op weg naar de vierde overwinning op rij!

Cercle Brugge maakt vandaag de verre verplaatsing naar Limburg. De West-Vlamingen nemen het namelijk op tegen KRC Genk. Genk mag zeer tevreden zijn over de start van het seizoen. Na een 3-2 verliespartij op de eerste speeldag tegen Club Brugge, wisten ze 3 keer na elkaar te winnen. In alle 3 de wedstrijden vielen er veel goals. Tegen Standard werd het 3-1, waarna ze met 4-2 te sterk waren voor Eupen. Vorige week wisten ze met 1-4 Zulte-Waregem te verslaan. We kunnen dus wel zeggen dat het aanvallend wel goed zit bij Genk.

Cercle Brugge heeft in 4 wedstrijden 4 punten weten te behalen. Ze verloren tegen Westerlo en Standard, beide wedstrijden eindigden op 2-0. Tegen Anderlecht, dat nog voor rust rood kreeg, wisten ze 1-0 te winnen. Vorige week speelde Cercle 0-0 tegen Mechelen.

We verwachten dat Genk de wedstrijd in handen zal nemen en het spel zal maken. De vorm van de Limburgers is duidelijk beter dan die van de West-Vlamingen, waardoor we denken dat Genk met 2 goals verschil zal winnen.