Titelfavoriet maakt korte metten met de jongeren van Luik!

De tweede speelronde in de Challenger Pro League staat op het programma. De jonkies van Standard ontvangen in eigen stadion het gedegradeerde Beerschot. Vorig jaar zakte de ploeg uit Antwerpen af naar de tweede klasse, maar ze zullen er alles aan doen om volgend seizoen opnieuw aan te treden in de Jupiler Pro League. Vorige week zijn ze alvast goed begonnen, met een 1-0 overwinning tegen Beveren, dat vorig jaar 3de eindigde.

De jongeren van Standard namen het vorige week op tegen Club Next. Na een 2-0 achterstand binnen 9 minuten wist Standard de wedstrijd om te draaien. Dit resulteerde in een 2-2 stand. De jonkies van Brugge wisten 2 seizoenen geleden niet veel indruk te maken in 1B, aangezien ze slechts 13 punten behaalden en daarmee ook degradeerden. Uiteraard was het een andere selectie, maar we willen het wel meegeven. Voor de rest weten we weinig van Standard. Ze zijn nieuw in het mannenvoetbal, waardoor we weinig referenties hebben.

We verwachten dat Beerschot te sterk zal zijn voor Standard. De jongeren zullen nog moeten wennen aan het mannenvoetbal, in tegenstelling tot Beerschot dat voor de titel zal meedoen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden