Helmond komt maar niet van de 0 af voor bijna 2 keer je inzet!

In de Keuken Kampioen divisie staan Helmond Sport en Eindhoven tegenover elkaar. De situatie bij beide ploegen is een beetje anders. Helmond zal proberen om de eerste punten van het seizoen te pakken, Eindhoven zal proberen om het maximum te behouden.

Helmond kan niet tevreden zijn over de eerste 2 wedstrijden. Ze verloren 1-0 tegen NAC en 1-3 tegen jong AZ. Eindhoven daarentegen won 1-3 in Den Bosch, waarna ze thuis met 2-1 wisten ze winnen van Willem 2. De vorm van de Eindhovenaren zit duidelijk goed. Eindhoven kan ook tevreden terugkijken op vorig seizoen, aangezien ze 3de eindigde. Dit in tegenstelling tot Helmond dat 20ste eindigde, zij zullen dit seizoen dus hopen op een betere afloop.

Als we kijken naar de onderlinge ontmoetingen, zien we dat Eindhoven vorig jaar 2 keer wist te winnen. Ze wonnen weliswaar 2 keer met 1 doelpunt verschil, maar ook die overwinningen leveren 3 punten op. We verwachten vandaag opnieuw een overwinning voor Eindhoven. Als we de vorm van beide ploegen erbij nemen, lijkt het ons een uitgemaakte zaak.

Live Betting NL - de #1 op live wedden